• Zaadtechniek Demonstratiedagen

  Zwaagdijk – Proeftuin Zwaagdijk komt in week 39 met een nieuw, eenmalig initiatief: de ‘Zaadtechniek Demonstratiedagen’. Een evenement welke de technische kant van de zaadwereld belicht en welke in het kader staat van demonstraties.

  Helaas zat een zesde editie van Seed meets Technology er dit jaar niet in vanwege de maatregelen rondom het Corona virus. Maar juíst omdat er nu geen activiteiten plaats vinden in de bekende week 39, leek het Proeftuin Zwaagdijk een kans om alsnog een evenement op poten te zetten.

  Van 22 tot en met 24 september 2020 is de zadenbranche van harte welkom om langs te komen bij Proeftuin Zwaagdijk. Daar zullen techniek-gerelateerde bedrijven die actief zijn in de zaadsector, aanwezig zijn om machines en/of technieken te demonstreren op een Corona-proof beursoppervlak. Naast de beurs worden er lezingen gehouden over de tentoongestelde technieken, die vrij te bezoeken zijn.

  Het evenement richt zich in het bijzonder op de Nederlandse, Belgische en Duitse zadenbranche. Het evenement is gratis te bezoeken. Meer info volgt.

  Openingstijden:
  dinsdag 22 september 12:00-17:00 uur
  woensdag 23 september 8:30-17:00 uur
  donderdag 24 september 8:30-15:00 uur

  Adres:
  Proeftuin Zwaagdijk, Tolweg 13, 1681 ND Zwaagdijk-Oost

Zaadtechniek Demonstratiedagen