• foto-bij-persbericht-klein

  Voorzitter Gerard Reus ondertekent in bijzijn van Notaris R. Mantel, de akte van oprichting

  Vaktentoonstelling professionaliseert met oprichten stichting
  Op 15 november is de Stichting Vaktentoonstelling bloembollen en bolbloemen officieel opgericht. Sinds enkele jaren werken diverse partijen samen aan de organisatie van deze bijeenkomst in Proeftuin Zwaagdijk. Elk jaar wordt een interessant programma geboden waar een toenemend aantal bedrijven en publiek op af komt. Inmiddels is de Vaktentoonstelling uitgegroeid tot dé vakbeurs voor bloembollen en bolbloemen in Nederland, met internationale uitstraling. Met de oprichting van de stichting is een belangrijke stap gezet in de professionalisering van de organisatie van de jaarlijkse Vaktentoonstelling.

  De Stichting heeft als doel om jaarlijks de Vaktentoonstelling te organiseren en deze verder te ontwikkelen als belangrijkste vakbeurs. De betrokkenheid van West-Friese tulpenbroeiers en telers is hierbij groot. Gerard Reus, Arjan Rood, Paul Peters, Niek Boon, Ilona Hessels-Vroling en Jeroen Noot vormen het bestuur van de Stichting. Jeroen Noot is het nieuwste bestuurslid en vormt met zijn brede netwerk een welkome aanvulling. Jeroen Noot vervangt Linda van der Slot. Gerard Reus: “Als bestuur zijn wij gedreven om het succes van de Vaktentoonstelling verder te ontwikkelen. Naast een goedgevulde beurs met volop netwerkmogelijkheden, willen we een interessant programma bieden van workshops en seminars en bijeenkomsten. Het moet het feestje worden voor ons vak en geïnteresseerd publiek.”

  Het kersverse bestuur werkt al hard aan de organisatie van de Vaktentoonstelling in 2017. De Vaktentoonstelling vindt van 16 t/m 19 februari plaats bij Proeftuin Zwaagdijk. Donderdag en vrijdag zijn vooral gericht op vakgenoten.  Zaterdag en zondag is de beurs ook open voor publiek. Naast interessante bedrijfspresentaties is een breed aanbod van tulpen te bewonderen. De kans om alvast te genieten van het moois dat het voorjaar ons biedt.

  Op www.vaktentoonstelling.nl wordt het volledige programma geplaatst. Ook zijn we te vinden via Linkedin, Twitter en Facebook.

Vaktentoonstelling professionaliseert met oprichten stichting