• Met meer dan 1.500 bezoekers uit de gehele bloembollensector kijkt de organisatie met grote tevredenheid terug op de 2e editie van de Vaktentoonstelling die van 19 tot en met 22 februari werd gehouden bij Proeftuin Zwaagdijk. De combinatie van showbroei, vakbeurs en vakavonden slaat goed aan bij het publiek.

    Voorzitter Gerard Reus: ââ?¬Å?Ook de inzenders en standhouders zijn tevreden over zowel de kwaliteit als de kwantiteit van de bezoekers, precies het hart van hun doelgroep.ââ?¬Â?  De doelgroep van de Vaktentoonstelling zijn telers, broeiers, exporteurs, inkopers en verkopers van bloemen, veredelaars, toeleveranciers en dienstverleners in de bloembollensector. De Vaktentoonstelling biedt een Marktbroeishow met de nieuwste tulpensoorten, een bedrijvenbeurs, trade fair en een grote bolbloemenshow. De tentoonstelling had dit jaar een oppervlakte van 2.000 m2.

    ââ?¬Å?Nieuw dit jaar was de Interpolis Tulpenprijs voor de meest potentiële broeitulp. De top 10 leverde voorafgaand al goede discussies op en trok ook veel aandacht bij de media.  Hieraan zal ook in 2016 een vervolg worden gegevenââ?¬Â?, aldus Reus. Dit jaar was de tulp Choice van kwekersvereniging Remarkable de grote winnaar.
    De derde editie van de Vaktentoonstelling vindt in 2016 plaats van 18 tot en met 21 februari.

    Een terugblik  naar de Vaktentoonstelling met foto’s en een filmpje is te vinden op:
    www.vaktentoonstelling.nl/fotos

Vaktentoonstelling blijkt succesformule