• Uitnodiging open middag bolontsmetting 2017

  Beste relatie,

  Hierbij nodigen wij u en uw medewerkers graag uit op de open middag bolontsmetting op donderdag 14 september aanstaande. Proeftuin Zwaagdijk heet u vanaf 13.00 uur van harte welkom voor een interessant middagprogramma op eigen locatie. Er staan deze middag een breed scala aan onderwerpen voor u op het programma.

  Programma
  13:00 uur                           inloop
  13:15 uur – 14:00 uur          start lezingen ronde 1
  14:00 uur – 14:15 uur          pauze
  14:15 uur – 15:00 uur          start lezingen ronde 2
  15:00 uur – 16:00 uur          rondgang langs proeven en techniek
  Vanaf 16:00 uur                  netwerkmoment met hapje en drankje

  Onderwerpen
  Sprekers zijn Fredo Vlaming van Vlaming Agri en Joop de Hoog van Cebeco. Vlaming gaat het hebben over de nieuwste techniek in spuiten: elektromagnetisch spuiten. Hierbij blijft de gewasbescherming beter kleven aan het gewas en daalt de driftreductie. De Hoog vertelt over de ontwikkeling van dompelen, schuimen en technieken om lozingen te beperken.

  Wat is er te zien?
  ADAMA, Agrifirm, BASF, Bayer CropScience, Certis en Modify zullen u het effect van specifieke bolontsmettingsmiddelen tonen. Tijdens de open middag zullen zij de bollen, zowel de gezonde als de zieke, per behandeling laten zien. Naast de resultaten van proeven zijn o.a. Potveer, Cleanlight, Agrozone, Machinefabriek Akerboom en Syngenta aanwezig om u de nieuwste ontwikkeling in de techniek van bolbehandeling- en ontsmetting te laten zien.

  Locatie
  Proeftuin Zwaagdijk
  Tolweg 13
  1681 ND Zwaagdijk

  Spuitlicentie
  De open middag telt mee voor de verlenging van uw spuitlicentie voor het thema ‘veiligheid & techniek’. U kunt zich ter plaatse aanmelden. U dient minimaal van 13:00 tot 16:00 aanwezig te zijn en beide lezingen te volgen. De kosten bedragen € 45 excl. BTW en worden achteraf verrekend. Vergeet niet uw geldige spuitlicentiepas mee te nemen!

  Graag tot dan!

Uitnodiging open middag bolontsmetting