• Tulpen Tulip Trade Event bij Proeftuin Zwaagdijk

  Van woensdag 30 maart tot en met vrijdag 1 april vindt de eerste editie van het Tulip Trade Event plaats. Het evenement is ontstaan door 8 bedrijven die de handen ineen hebben geslagen om de Nederlandse tulpenexportmarkt te promoten. De doelgroep is daarom voornamelijk buitenlandse afnemers.

  Bezoekers krijgen de mogelijkheid om een kijkje te nemen bij de deelnemende bedrijven (allen in Noord- en Zuid-Holland gevestigd), waar men beschikbare handelspartijen in bloei laten zien. De laatste ontwikkelingen en meest interessante soorten worden getoond, evenals proeven die in samenwerking met Proeftuin Zwaagdijk zijn uitgevoerd. Deze proeven simuleren bijvoorbeeld de problemen van bladkiep en de gevolgen van vuil fust bij waterbroei.

  De proeven zijn te bekijken bij de deelnemende bedrijven van het Tulip Trade Event, namelijk P. Aker, Amsonia, Borst Bloembollen, Haakman Flowerbulbs, Holland Bulb Market, Nord Lommerse, P. Nelis en VWS Flowerbulbs. Voor meer informatie, updates en routebeschrijving kunt u terecht op www.tuliptradeevent.nl.

  TTE1 (640x424)

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  TTE2 (640x424)

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  TTE3 (640x424)

Tulpen Tulip Trade Event bij Proeftuin Zwaagdijk