• Van dinsdag 23 t/m vrijdag 26 september neemt Proeftuin Zwaagdijk als een van de initiatiefnemers deel aan Seed meets Technology, een evenement waar het draait om innovatie zaad- en coatingtechnologie, veredelingssupport, duurzame gewasbescherming, teeltsystemen en rassenkeuze. Kortom: het toevoegen van waarde aan zaden in de breedste zin van het woord. Het evenement vindt plaats in week 39, tegelijkertijd met de open dagen bij diverse veredelingsbedrijven in de Seed Valley regio. U bent van harte welkom!

  Tijdens Seed meets Technology zal Proeftuin Zwaagdijk haar Seed Support activiteiten laten zien, haar researchcentrum openstellen en het project Teelt de Grond Uit laten zien.

  Initiatiefnemers van Seed meets Technology zijn Incotec, Seed Processing Holland, Proeftuin Zwaagdijk en Leba. Samen met zaadbedrijven en andere toeleveranciers aan de sector tonen zij vernieuwende themas. Op proefvelden en in een expositieruimte demonstreren deelnemers innovatieve zaadbehandelingen, coatings en kiembeoordelingen. Ook beleeft u de nieuwste technologie voor zaadverwerking, -droging en -bewaring, duurzame gewasbescherming, hydroponics, rassenassortiment en ERP software.

  Seed meets Technology is een technologische aanvulling op de field trials in de Seed Valley regio in week 39. Het evenement ligt midden op de route tussen de diverse proefvelden en demolocaties en vormt  dus het ideale meeting point tussen de verspreid liggende programmas. Op onze website staat een actueel overzicht van alle field trials en bezienswaardigheden in deze week.

  De locatie is Proeftuin Zwaagdijk, Tolweg 13, Zwaagdijk-Oost, +31(0)228 56 31 64.
  Seed meets Technology is een evenement voor professionals in de zaadsector, internationale wederverkopers van zaden en aanverwante producten en telers. Het programma is bijzonder interessant voor zaadtechnologen, operators en teeltspecialisten. In samenwerking met Seed Valley wordt tevens een programma opgezet gericht op studenten, de toekomstige generatie medewerkers. Nederland laat haar Topsector Tuinbouw en Uitgangsmateriaal zien aan de wereld.

         

Seed meets Technology pakt uit