• Seed meets Technology 2017, save the date!
  Registreer uw bezoek

  Beste relatie,

  Seed meets Technology kondigt met trots haar vierde editie aan in week 39 in Zwaagdijk. Van 26 tot en met 28 september bent u van harte welkom om een bezoek te brengen. Seed meets Technology is hét evenement binnen de zaadsector, met niet alleen de nieuwste innovaties in zaadtechnologie, maar ook de demonstratie van nieuwe teeltsystemen en nieuwe rassen in de vorm van de Vegetable Trials. Het evenement is een meeting point voor bezoekers van de open dagen van diverse zaadbedrijven in de Seed Valley regio dezelfde week.

  Technology
  Voor professionals in de zaadveredelingssector worden de nieuwste innovaties getoond gericht op zaadverwerking, zaadbehandelingen, laboratoriumtechnologie, veredeling en teeltsystemen. Er zullen dagelijks demonstraties zijn, waarbij de deelnemers u precies laten zien hoe de opgestelde machines werken.
   
  Vegetable Trials
  Ontdek de nieuwste rassen op de markt in een breed assortiment producten. Van bloemkool tot spinazie – u vindt de rassen van verschillende veredelaars op de Vegetable Trials. Er zullen rondleidingen georganiseerd worden.

  Symposia en lezingen
  Ook dit jaar zal de organisatie symposia organiseren rondom Seed meets Technology. Deelnemers zullen daarnaast informatieve klantbijeenkomsten organiseren, waarin zij hun ontwikkelingen en machines aan u vertonen.

  Meer informatie
  Meld u alvast aan via www.seedmeetstechnology.com voor informatie over het programma, deelnemers en meer.

  Waar?
  De locatie is Proeftuin Zwaagdijk, Tolweg 13, Zwaagdijk-Oost, +31(0)228 56 31 64, Nederland.

  Contact
  info@seedmeetstechnology.com, +31(0)228 56 31 64.
   
  Wij hopen u in week 39 te ontmoeten!

   

  Bewaren

Save the date – Seed meets Technology 2017