• vaktentoonstelling.jpgIn de gebouwen van Proeftuin Zwaagdijk vindt van 18 tot en met 21 februari 2016 de derde editie van de Vaktentoonstelling plaats. Met een nog uitgebreider programma dan voorgaande jaren, belooft het weer een interessante maar zeker ook sfeervolle tentoonstelling te worden.

  Voor deelname aan de workshops en de vakavonden is aanmelden verplicht vanwege de catering, dit kan eenvoudig via www.vaktentoonstelling.nl

  PROGRAMMA

  Donderdag 18 februari

  10.00 – 13.00 uur       Tulpen Trade Fair:

  Vooraf aan de officiële openingstijd van de Vaktentoonstelling organiseren we een Meet & Greet tussen tulpenbroeiers en tulpenkopers. De tulpenbroeiers tonen hun handelsassortiment tulpen in de nieuwste tulpenverpakkingen. Daarnaast zijn er diverse verpakkingsbedrijven aanwezig die de laatste trends in verpakkingen presenteren. Inclusief bezoek aan de tulpenshow en lunch, aangeboden door Royal FloraHolland.

  14.00 – 15.00 uur        Bijeenkomst ICT innovaties

  Beerepoot Automatisering BV licht toe hoe nieuwe ontwikkelingen kunnen bijdragen aan de dagelijkse processen? En hoe u zaken kunt doen via de digitale snelweg.

  15.30-17.00 uur         Bijeenkomst MPS

  Maak kennis met de certificaten MPS-GAP & MPS-SQ en de ontwikkelingen in de markt. Aanmelden kan via de mail: s.van.ruijven@my-mps.com

  17.45-20.00 uur         Vakavond ‘Tulpenveredeling’ en uitreiking Interpolis Tulpenprijs

  17.45 uur Welkom en diner

  18.45 uur Uitreiking Interpolis Tulpenprijs

  19.15 uur Uitdagingen tulpenveredeling! Laatste ontwikkelingen bij tulpenveredeling, door Arie Peterse, veredelaar tulpen & lelies. Aan bod komen de onderwerpen: ziekteresistentie, parallellen met lelie veredeling, versnelling door genomics en Arie geeft zijn visie op de top 10 broeitulpen.

  20.00 uur Netwerkborrel

   

  Vrijdag 19 februari

  10.00 – 12.30 uur        Bijeenkomst Agrozone inclusief lunch

  In deze twee uur passeren alle nieuwe ontwikkelingen en inzichten die met ozon in de bollenteelt en tulpenbroeierij te maken hebben de revue.

  13.30 – 14.30 uur        Bijeenkomst Waterzuivering

  Proeftuin Zwaagdijk heeft in samenwerking met Wageningen UR, TNO en andere partijen, onderzoek gedaan naar dit onderwerp en willen de resultaten hiervan graag met u delen.

  17.45 uur – 23.00 uur Rabobank avond

  Vanaf 17.45 uur buffet. Om19.00 uur start het officiële gedeelte: Ruud Huirne neemt u mee in zijn visie op de agrarische sector. Ronald Bleeker vertelt u kort over de ontwikkelingen in de Agrarische sector. Aansluitend informeel gedeelte met muziek en casino.

  Aanmelden via: www.vaktentoonstelling.nl

   

  Beursmagazine
  Nieuw dit jaar is ook het beursmagazine dat een volledig overzicht biedt van alle programma onderdelen, een plattegrond en diverse interviews met vakgenoten. In de Bloembollenvisie van 3 februari is het magazine ingesloten. U kunt het magazine ook digitaal inzien via www.vaktentoonstelling.nl

  OPENINGSTIJDEN

  • Donderdag: 13.00 tot 21.30 uur (beurs & bloemenshow, voor vakpubliek)
  • Vrijdag: 13.00 tot 21.30 uur (beurs & bloemenshow, voor vakpubliek)
  • Zaterdag: 13.00 tot 17.00 uur (alleen bloemenshow, voor iedereen)
  • Zondag: 13.00 tot 17.00 uur (alleen bloemenshow, voor iedereen)

  LOCATIE
  Tolweg 13, Zwaagdijk-Oost (VRIJ ENTREE).

   

Inschrijving programma Vaktentoonstelling