• Vaktentoonstelling krijgt vervolg in 2015

    De eerste editie van de Vaktentoonstelling, die is gehouden van  20 tot en met 23 februari is door de bezoekers en inzenders met een gemiddelde van 7,9 gewaardeerd. Bijna alle inzenders geven aan volgend jaar weer te willen deelnemen. Het besluit om door te gaan met de Vaktentoonstelling was dan ook snel genomen. Op 19, 20, 21 en 22 februari 2015 vindt de tweede editie van de Vaktentoonstelling plaats in Proeftuin Zwaagdijk.

    De werkgroep gaat binnenkort alweer aan de slag om de voorbereidingen voor 2015 te treffen. De ideeën en aandachtspunten uit de evaluatieformulieren worden gebruikt om de beurs verder te optimaliseren.

    Een terugblik  naar de Vaktentoonstelling met foto’s is te vinden op:  www.vaktentoonstelling.nl/fotos of bekijk de onderstaande video.

    De Vaktentoonstelling is dit jaar voor de eerste maal georganiseerd op initiatief van de inzenders van Holland Flower Festival en omvat een marktbroeishow met de nieuwste tulpensoorten, een bedrijvenbeurs met meer dan 25 standhouders, de trade fair, een grote bolbloemenshow en demonstraties van innovatief onderzoek. Een uitstekende ontmoetingsplek voor zakelijke relaties en vakgenoten.

     

nieuwsbrieven

Vaktentoonstelling krijgt vervolg in 2015