• vtt1Vaktentoonstelling 2017: Big Data
  De succesvolle editie van de Vaktentoonstelling 2016 met een nog hoger waarderingscijfer dan het jaar ervoor, geeft het bestuur de overtuiging dat ze op de ingeslagen weg verder moet gaan. De voorbereidingen voor 2017 zijn dan ook in volle gang en voor de komende jaren zijn de datums al vastgesteld. In 2017 zal de Vaktentoonstelling gehouden worden van 16 tot en met 19 februari. Noteer dit alvast in uw agenda.

  De Vaktentoonstelling laat op meerdere fronten een stijgende lijn zien: Ieder jaar bezoeken meer mensen uit de hele bollensector de tentoonstelling, zijn er meer seminars en informatiedagen en meer stands van toeleverende bedrijven. Trots zijn we ook op het nieuwe professionele beursmagazine.
  Daarnaast hebben we in 2016 een succesvolle invulling gegeven aan de Meet & Greet van tulpenbroeiers en hun afnemers. Op een afgesproken tijdstip kwamen broeiers, bloemenhandelaren en inkopers, verpakkingsleveranciers en veilingmedewerkers bij elkaar om bij te praten over actuele afzetzaken en noviteiten in het bloemen- en bloembollenvak. Deze bijeenkomst, die werd afgesloten met een uitstekende lunch, was zeer geslaagd en gaan we het komende jaar vervolgen.
  Het bestuur vond het thema ‘Verpakkingen’ dermate interessant dat zij heeft besloten met dit onderwerp de diepte in te gaan. De komende ‘Meet & Greet zal in het teken komen te staan van ‘Duurzame Verpakking’.

  Ook aan de Vaktentoonstelling als geheel is voor de komende editie gekozen voor een thema en wel: ‘Big Data’. Er zullen presentaties worden gegeven over dit onderwerp en er staan bedrijven op de bedrijvenbeurs die zich met dit onderwerp bezighouden. Ook uit de bollenpraktijk zullen vertegenwoordigers zijn die kennis zullen delen over hoe zij met ‘Big Data’ om gaan. Nadere informatie zal in de komende maanden volgen.

  De Vaktentoonstelling is een interessant kennis evenement geworden waarbij, naast het informatieve aspect, ook de commerciële kant niet uit het oog verloren wordt.
  Bent u veredelaar of bollenkweker met nieuwe rassen, bollen- of bloemenexporteur die zijn klanten het sortiment wil laten zien of broeier met een uniek product- of verkoopconcept, dan is de Vaktentoonstelling, door de aanwezigheid van de diverse schakels in de keten de ideale gelegenheid om uw klanten te spreken.

  Mocht u naar aanleiding hiervan vragen hebben, of mee willen doen met de Vaktentoonstelling of Meet & Greet, aarzel dan niet en neem contact op met Pieter Duin van Proeftuin Zwaagdijk of stuur een mail naar pieterduin@proeftuinzwaagdijk.nl of info@vaktentoonstelling.nl.

  vtt

nieuwsbrieven

Vaktentoonstelling 2017: Big Data