• Sander Buurman

  student Sander Buurman

  Nieuwe website en nieuwsbrief online

  In de afgelopen jaren is er veel veranderd in de IT wereld. De vorige website was een aantal jaren oud en niet meer compatibel met diverse apparaten denk hierbij aan smartphones. Mede hierdoor kwam het idee om een nieuwe website op te zetten. Dit is in samenwerking gedaan met een student van de Hogeschool van Amsterdam. Deze student heeft als opdracht de trends, ontwikkelingen en nieuwe mogelijkheden te onderzoeken en samen te vatten tot een advies voor een moderne en gebruikersvriendelijke website.

  De nieuwe website is reeds online gekomen en kan worden bezocht. Er zijn een paar nieuwe functies toegevoegd. Bij de onderzoeksectoren zijn het nieuws en de publicaties gecategoriseerd. Hierdoor is het relevante nieuws gemakkelijk terug te halen per sector. Als laatste grote verbetering wordt deze website nu goed weergegeven op je smartphone of tablet.

  Naast de website is ook de nieuwsbrief veranderd. De nieuwe nieuwsbrief is geïntegreerd in de nieuwe website waar de vorige nieuwsbrief een aparte website had. De opmaak is daarmee ook veranderd.

  Voor de student was dit een leerzame en goede uitdaging.

nieuwsbrieven

Nieuwe website en nieuwsbrief online