• Inschrijving Seed meets Technology 2016 van start logo SMT

    Met ingang van 1 maart is de inschrijving voor de derde editie van Seed meets Technology van start gegaan. Het evenement vindt dit jaar plaats van 27 tot en met 30 september (week 39).

    De organisatie richt zich buiten demonstratie van innovatieve zaadtechnologie en het toevoegen van waarde aan tuinbouwzaad dit jaar extra op de proefvelden buiten. Tevens worden er dit jaar opnieuw diverse symposia en bijeenkomsten georganiseerd rondom nieuwe ontwikkelingen in de zaadsector.
    De editie van vorig jaar trok ruim 1.500 bezoekers, wat boven verwachting was. Er is een duidelijke stijging te zien in het aantal internationale bezoekers, ongeveer 25% van het totale bezoekersaantal was afkomstig uit het buitenland. Hierdoor blijkt dat de Nederlandse zaadsector koploper is en dat er potentie is voor Seed meets Technology om door te groeien op internationaal vlak. Het overgrote deel van bezoekers is afkomstig van zaadbedrijven, teeltbedrijven, plantenkwekerijen en leveranciers in de Nederlandse zaadveredelingssector. Het evenement heeft haar ‘roots’ in de Seed Valley regio waar veel van deze bedrijven gevestigd zijn. Onder de bezoekers zijn o.a. wederverkopers van zaden en aanverwante producten, zaadtechnologen, operators, teeltspecialisten en grote telers.

    Voor meer informatie over Seed meets Technology kunt u terecht op www.seedmeetstechnology.com of contact opnemen met Ronald Hand via 0228 56 31 64 of ronaldhand@proeftuinzwaagdijk.nl

nieuwsbrieven

Inschrijving Seed meets Technology 2016 van start