• Nieuwe onderzoeker vollegrondsgroenten

  Mijn naam is Ruud Hoitink (41) en ik kom uit Slootdorp. Sinds 1 april 2018 ben ik werkzaam als onderzoeker vollegrondsgroenten bij Proeftuin Zwaagdijk. Hiervoor heb ik 3 jaar gewerkt in de aardappelhandel als buitendienst bij Agrico en KWS potato, 8 jaar als adviseur gewasbeschermingsmiddelen en kunstmest bij Alb. Groot en 5 jaar bij zaadschoningsbedrijf Kremer Zaden. Mijn opleiding is Agrarische Bedrijfskunde aan het Van Hall Instituut te Leeuwarden.

  Als ik vrij ben besteed ik veel tijd aan mijn gezin (Mariska, Tim en Alex), sport (tennis, schaatsen), bestuur van Scouting die Robben te Wieringerwerf en de adviesraad Stichting Sport en Welzijn Campus de Terp te Wieringerwerf.

  Ik werk nu een half jaar met veel plezier bij Proeftuin Zwaagdijk, als ik iets voor u kan betekenen, laat het mij weten!

   

   

   

   

Nieuwe onderzoeker vollegrondsgroenten