• Nieuwe junior onderzoeker Isabel Conijn

    Mijn naam is Isabel Conijn en ik kom uit de Schermer. Thuis hebben we akkerbouw met wintertarwe, suikerbieten en consumptieaardappelen. Sinds 1 november 2019 ben ik werkzaam bij Proeftuin Zwaagdijk als junior onderzoeker, vooral in de vollegrondsgroenten. In 2017 heb ik stage gelopen bij de Proeftuin tijdens de opleiding Toegepaste Biologie. Toen heb ik me bezig gehouden met de PPS Duurzame Koolteelt. In 2020 zal ik o.a. meewerken aan de PPS Duurzame Koolteelt II en de PPS Duurzame Gewasbescherming van Bladgewassen. Verder bezoek ik graag festivals en concerten met goede muziek, sla elke week een balletje bij Tennisfarm Holland en ga ik volgende winter een tijd op reis naar (waarschijnlijk) Nieuw-Zeeland.

     

Nieuwe junior onderzoeker Isabel Conijn