• Nieuwe financieel manager
    Via deze weg wil ik mij even voorstellen. Mijn naam is Pieter Bakker, 34 jaar en woonachtig in Hoogkarspel. Per 1 december ben ik binnen Proeftuin Zwaagdijk begonnen als Financieel Manager. Inmiddels 4 weken aan de slag en geen moment spijt gehad van deze nieuwe uitdaging. Er heerst een zeer positieve en enthousiaste sfeer binnen het bedrijf.

    14 jaar geleden ben ik mijn carrière begonnen bij Action Non-Food te Zwaagdijk-Oost binnen de financiële administratie. Na 6 jaar ben ik mijn horizon gaan verbreden in Amsterdam bij CBRE en mijn financiële expertise kunnen uitbreiden.

    Naast het werk ben ik veelvuldig aan het sporten. Tennis, zaalvoetbal en padel zijn sporten die ik met plezier doe. Daarnaast vind ik het leuk om zoveel mogelijk van de wereld te zien.

Nieuwe financieel manager