• Michel Jansen, Projectmanager De Groene Tulp

    Via deze weg wil ik mij even voorstellen. Mijn naam is Michel Jansen en sinds 1 oktober ben ik in deeltijd projectmanager binnen Proeftuin Zwaagdijk voor De Groene Tulp. Ik ben woonachtig met mijn gezin in Julianadorp, te midden van de bloembollen. Sociaal ben ik erg betrokken binnen Julianadorp door mijn activiteiten bij de Vrijwillige Brandweer, Julianapop en initiatief ONS Julianadorp.

    Een actieve rol vervullen op innovatie en duurzaamheid in de land- en tuinbouw is wat mij alle dagen enthousiast maakt. De afgelopen 12 jaar heb ik binnen Bayer vele rollen mogen vervullen die zich met deze thema’s bezig hielden. De Groene Tulp gaat verder in deze thema’s en staat centraal voor een verduurzaming van de tulpenteelt en de bloembollenteelt in bredere zin. Een sterk collectief van belanghebbende en ondersteunende partijen in de bloembollen werkt hier nauw samen om nieuwe vertrekpunten te formeren waarmee bloembollenbedrijven in de toekomst aan de slag kunnen. Van groot belang is hierbij dat er een goede aansluiting wordt gevonden bij de praktijk en daarin staat communicatie centraal. De Groene Tulp zal via diverse media en podia communiceren en daarbij kom ik graag met een ieder in gesprek.

Michel Jansen, Projectmanager De Groene Tulp