• Nieuwe projectleider
    Mijn naam is Karin Korse. Ik ben 31 jaar en woon in Zwaag. Per 1 oktober ben ik in dienst gekomen bij Proeftuin Zwaagdijk en neem ik de rol van Ronald Hand als projectleider over.

    In 2009 heb ik mijn HBO opleiding International Business in Amsterdam afgerond. Daarna heb ik de masteropleiding International Business aan de Universiteit Maastricht gevolgd. Toen ik ook deze opleiding had afgerond ben ik bij Rabobank aan de slag gegaan. Eerst 5 jaar in Alkmaar, daarna 1,5 jaar in Zaandam. Hier hield ik mij vooral bezig met internationaal betalingsverkeer en het begeleiden van diverse projecten.

    Als ik niet aan het werk ben sta ik vaak op de ijsbaan of de tennisbaan en ga ik graag op reis.

    Van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 ben ik op kantoor aanwezig, dus mocht ik iets voor je kunnen betekenen laat het mij weten!

Introductie Karin Korse