• Introductie Annemarie Vriend
  De afgelopen weken zullen de meesten van jullie mij al wel hebben gezien of hebben kennis gemaakt. Maar ik ben Annemarie Vriend, 23 jaar oud en woonachtig in Midwoud. Per 11 september 2017 ben ik in dienst als administratief medewerkster van Proeftuin Zwaagdijk.

  In 2015 heb ik de opleiding Facilitaire Dienstverlening afgerond. Door een brede keuze aan opleidingen en niet goed wetend waar specifiek mijn interesses lagen ben ik gaan werken bij  bloembollen bedrijf Vriend Flower Bulbs. Via via ben ik vervolgens als invalkracht bij
  Breedijk Transport in Opmeer gaan werken. Hier heb ik zowel ondersteuning geboden aan de administratie als aan de planning.

  Naast het werk bij de Proeftuin ben ik actief marathon schaatsster. Afgelopen zomermaanden heb ik dan ook de nodige uren op de wielrenfiets en skeelers gemaakt. Om ook de nodige ijs uren te maken reis ik twee keer in de week af naar Thialf Heerenveen. Dit i.v.m. team genoten en na 13 jaar in Noord-Holland te hebben geschaatst is het goed om nieuwe ervaringen op te doen.

  Mocht ik jullie ergens mee kunnen helpen. Ik ben van maandag tot vrijdag bereikbaar bij de receptie.

   

Introductie Annemarie Vriend