• Seed meets Technology 

    Vooralsnog vindt de zevende editie van het evenement Seed meets Technology dit jaar plaats van 22 tot en met 24 september 2020, mochten de Corona-maatregelen dit uiteraard toelaten. De organisatie houdt de nieuwsgeving rondom het virus nauwlettend in de gaten, zodat bijgestuurd kan worden waar nodig.
    Hoewel het nog vrij vroeg is, zijn de eerste 40 deelnames al bevestigd. Het evenement genereert steeds meer bekendheid waardoor er jaarlijks steeds meer nieuwe participanten aansluiten.

    De eerste gewassen op de demovelden zijn inmiddels gezaaid. Takii Europe en Wing Seed zullen hun assortiment in diverse gewassen tonen, net als Sakata die haar open dagen aan de overkant van Seed meets Technology houdt. Op het moment wordt er tevens gewerkt aan het opzetten van symposia om kennis te delen over diverse onderwerpen. Ook zullen deelnemende bedrijven diverse bijeenkomsten organiseren om bezoekers te informeren over nieuwe producten en/of diensten. Nieuwe participanten die zich aangesloten hebben zijn onder andere Eurofins (laboratoria), NoroGard (zaadbehandelingstechniek) en Floor van Schaik (plantenrekken).

    Er zijn diverse deelnamemogelijkheden mogelijk. Zo is het mogelijk om een rassendemonstratie aan te leggen op het veld of slechts één of twee dagen deel te nemen middels een trading table (statafel). Bedrijven die geïnteresseerd zijn in deelname kunnen contact opnemen met de organisatie via info@seedmeetstechnology.com of via 0228-56 31 64.

Inschrijving Seed meets Technology open