• Inschrijving deelname Seed meets Technology 2017 van start

  In week 39 in september houdt het Seed Valley gebied opnieuw open huis voor haar klanten. Naast de ‘open field days’ bij een aantal zaadveredelingsbedrijven is Seed meets Technology een niet te missen event. Het is inmiddels mogelijk weer in te schrijven voor deze vakbeurs. De verwachting is dat ruim 40 bedrijven uit binnen- en buitenland hun hoogwaardige rassen, nieuwe teeltsystemen en zaadtechnologie gaan tonen. Dat Seed Valley het internationale centrum voor plantenveredeling en zaadtechnologie is, blijkt uit de kwaliteit en kwantiteit aan bezoekers die in week 39 naar Noord-Holland komt. Alleen al bij Seed meets Technology komen 1.700 bezoekers waarvan bijna de helft internationaal. De doelgroep bestaat uit telers, zaadtechnologen, wederverkopers van zaden en uitgangsmateriaal. Onder zaadtechnologen verstaan we medewerkers van zaadveredelingsbedrijven zoals laboranten, operators, veredelaars en onderzoekers. Wilt u ook deelnemen? Neem dan contact op via marliesreus@proeftuinzwaagdijk.nl of +31(0)228 56 31 64.

  De exacte data van Seed meets Technology zijn 26 tot en met 28 september. Deze vierde editie wordt georganiseerd in de bedrijfsgebouwen bij Proeftuin Zwaagdijk.

  Initiatiefnemers zijn daarnaast Incotec, Leba Metaalbewerking en Seed Processing Holland. De initiatiefnemers hebben besloten de vrijdag openstelling te laten vallen en daarvoor in de plaats een avond open te gaan. Het concept wat de organisatie nastreeft, is het tonen van innovatie in levende lijf. Zaadverwerkingsmachines worden daadwerkelijk gedemonstreerd en het resultaat van nieuwe zaadbehandeling wordt getoond in de kas. Een belangrijk onderdeel zijn daarnaast de Vegetable Trials. Op het demoveld buiten tonen een aantal zaadveredelingsbedrijven hun nieuwe rassenassortiment.

  Naast de Technology beurs en de Vegetable Trials worden symposia georganiseerd en presentaties door bedrijven gedaan.

  Houd voor meer informatie de website en social media van Seed meets Technology in de gaten.

   

Inschrijving deelname Seed meets Technology 2017 van start