• Twee dagen vol innovatie en inspiratie, dat is waar het om gaat tijdens de I-Demodagen die Demokwekerij Westland organiseert op 2 en 3 oktober 2013 samen met haar participanten. Dit evenement biedt een platform voor partijen met belangstelling voor innovatie en onderzoek in de glastuinbouw. Tijdens de I-Demodagen, die plaats vinden bij Demokwekerij Westland te Honselersdijk, worden de laatste (technische-) ontwikkelingen gepresenteerd en worden er door de participanten interessante lezingen en workshops gegeven. Ook zal het Innovatie Demonstratie Centra (IDC) Robotisering &amp Mechatronica officieel worden geopend.

    Tijdens deze 7e editie van de I-Demodagen wordt de glastuinbouwsector (Bedrijfsleven, Onderwijs, Kennisinstellingen en Overheid) bijeen gebracht om in een informele sfeer ontwikkelingen met elkaar te bespreken en te bediscussiëren. Een goed gevulde beursvloer (124 toonaangevende bedrijven) en tal van interessante lezingen/workshops bieden daarvoor alle gelegenheid. Ook kan er een bezoek worden gebracht aan de onderzoeksafdelingen waar men wordt bijgepraat over de lopende onderzoeken (bijv. Telen op water, gewasbeschermingsmiddelen, waterbergende kas, LED belichting, etc.).

    Innovatie Demonstratie Centra (IDC) Robotisering &amp Mechatronica
    Ondernemers, onderzoekers en het onderwijs samen laten werken aan toepassingen van robotisering en mechatronica in de tuinbouw, dat is de doelstelling van het IDC. In een innovatief paviljoen zullen partijen binnen en buiten de sector hun robottechnieken presenteren. De officiële opening van deze expositieruimte, wat in samenwerking met TU Delft en TNO is opgezet, vindt plaats tijdens de I-Demodagen.

    Meer informatie over het exacte programma vindt u op korte termijn op: www.demokwekerij.nl/idemodagen.  Voor bezoek aan de I-Demodagen dient u zich aan te melden. Dit kan vanaf maandag 2 september op bovengenoemde website.

I-Demodagen Demokwekerij Westland Woensdag 2 & donderdag 3 oktober 2013