• Gewasbeschermingsdagen voor de groenteteelt Gewasbesch.dagen Demo1 
  Nieuwe editie gewasbeschermingsdagen april 2016…

  Op 13, 14 en 19 april vinden er gewasbeschermingsdagen plaats bij Demokwekerij Westland. Deze dagen worden georganiseerd in samenwerking met Horticoop, Van Iperen, Brinkman en diverse toeleveranciers van deze handelsbedrijven. Elk handelsbedrijf heeft een aparte dag, waarbij zij hun relaties de mogelijkheid geven om zich bij te laten praten over de ontwikkelingen in gewasbescherming. Deze editie zal in het kader van de actualiteit het thema meeldauw in groentegewassen centraal staan.
  Naast presentaties van de handelsbedrijven zullen in groepen diverse gewasbeschermingsproeven in de teeltafdelingen worden bezocht. De planning voor de gewasbeschermingsdagen is als volgt:

  Woensdag 13 april: Van Iperen
  Donderdag 14 april: Brinkman
  Dinsdag 19 april: Horticoop

  Tijdens de kennisdagen is er voldoende ruimte voor de kwekers om vragen te stellen en discussie te voeren met specialisten van de handelsbedrijven en gewasbeschermingsmiddelen producenten. Tijdens de gewasbeschermingsdagen zal er ook kort aandacht besteed worden aan het onderwerp Robotica in de Tuinbouw. De gewasbeschermingsdagen, die deze editie gericht zijn op de groenteteelt tellen mee voor verlenging van de spuitlicentie.

  Gewasbesch.dagen Demo2

Gewasbeschermingsdagen voor de groenteteelt