• Gewasbeschermingsdagen sierteelt
  Op 26 september, 27 september en 2 oktober is er een interessant programma met uiteenlopende onderwerpen gericht op sierteelt.

  De gewasbeschermingsdagen worden georganiseerd door Demokwekerij Westland in samenwerking met Horticoop, Van Iperen, Brinkman en diverse toeleveranciers van deze handelsbedrijven. Op 26 september, 27 september en 2 oktober staan de gewasbeschermingsdagen in het teken van sierteelt.

  Naast presentaties van de handelsbedrijven zullen in groepen diverse gewasbeschermingsonderzoeken in de onderzoeksfaciliteit worden bezocht. Ook is er tijdens deze kennisdagen voldoende ruimte voor kwekers om vragen te stellen en te discussiëren met specialisten van de handelsbedrijven en producenten van gewasbeschermingsmiddelen. Tevens telt het bijwonen van een dag mee voor verlenging van de spuitlicentie. Aanmelden kan via de handelsbedrijven.

  Tijdens de gewasbeschermingsdagen worden zo’n driehonderd kwekers verwacht. In april 2019 volgen de gewasbeschermingsdagen die gericht zijn op groenteteelt.

  Deelnemen aan de kennisdagen?
  Elk handelsbedrijf heeft een aparte dag, waarvoor je via het handelsbedrijf kunt aanmelden:
  – Van Iperen
  – Royal Brinkman
  – Horticoop

Gewasbeschermingsdagen sierteelt