• Flower Trials

    Where plants meet people

    Van 12 t/m 15 juni openen maar liefst 60 veredelaars hun deuren in verschillende regio’s om het meest actuele aanbod aan potplanten en eenjarige zomerbloeiers te tonen aan telers, groothandelaren en exporteurs vanuit de hele wereld.

    World Horti Center is dit jaar een van die locaties. Binnen het centrum heeft Schoneveld een ruime presentatieruimte in de klaslokalen van MBO Westland. Zij presenteren daar de nieuwste collectie Cyclamen, Primula, Ranonkel en Campanula. In de stand van Van den Bos Flowerbulbs kunnen de bezoekers de nieuwste potlelies, potfreesia’s, potcalla’s en Roselily’s zien. Zij onderscheiden zich als enige veredelaar van genetisch korte potfreesia’s.

    De nieuwste deelnemer is Queen® Genetics uit Denemarken. Dit is een veredelingsbedrijf dat internationale bekendheid geniet vanwege het brede assortiment van ethyleen pot- en snijkalanchoës. Dit veredelingsbedrijf toont de nieuwste potrozen, potchrysanten, Euphorbia milli, potasters en Echeveria.

    De Flower Trials zijn te bezoeken van 8.00 – 18.00 uur en op vrijdag van 8.00 tot 16.00 uur. U bent van harte welkom. Registreer hier.

Flower Trials