• FERTINNOWA Technologie bank
    Bent u op zoek naar de mogelijkheden om uw irrigatiewater te ontijzeren? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van vochtsensoren voor uw bedrijf? Hebt u er ook genoeg van het internet af te zoeken naar technologieën en uiteindelijk te verdrinken in een overmaat aan informatie? Zou het niet beter zijn om alle relevante technologische, financiële en praktische informatie rond watertechnologieën op één plaats te verzamelen?

    Vandaag willen wij u de FERTINNOWA’s technologie databank voorstellen. Deze databank bevat talrijke handige en korte fiches voor een brede waaier aan technologieën. Technologieën met betrekking tot wateropslag,waterzuivering en -ontsmetting, irrigatie- en fertigatieinfrastructuur, irrigatie- en fertigatiemanagement en end-of-pipe solutions, komen aan bod.

    De lancering van de technologie databank is één van de eerste resultaten van het FERTINNOWA project. De komende weken en maanden zullen er op geregelde tijdstippen nieuwe resultaten naar buiten komen. In het najaar van 2017 zullen de langverwachte resultaten van de Europese telersenquête rond fertigatie voorgelegd worden. Sinds het voorjaar van 2017 zijn de eerste technologieën uitgewisseld tussen verschillende Europese partners. Deze uitwisseling heeft tot doel enkele van de in de enquête aangehaalde knelpunten rond fertigatie op korte termijn te verhelpen.
    Over gans Europa worden evenementen gepland om de uitwisseling van technologieën voor te stellen en te demonstreren. Op 15 november 2017 zullen deze resultaten, ervaringen en uitwisselingen in de kijker gezet worden tijdens de 2e workshop die in de nieuwe vestiging van de Demokwekerij in Honselersdijk gehouden zal worden.

    Één ding is zeker, de komende maanden laat FERTINNOWA van zich horen!

FERTINNOWA Technologie bank