• 9 janauri 2012 – Op 5 januari 2012 organiseerde LTO vollegrondsgroente.net in samenwerking met de bloemkool en broccoli promotiegroep de eerste Vegetable Valley contactdag bij Proeftuin Zwaagdijk.

    Tijdens de open dag konden telers uitgebreid bijpraten met collega telers en teeltspecialisten over de stand van zaken omtrent bloemkool en broccoli.  De loods bij Proeftuin Zwaagdijk was gevuld met een beursplein van zaadbedrijven en  toeleveranciers van gewasbeschermingsmiddelen, meststoffen en uitgangsmateriaal.

    Naast een beursplein was een informatief programma met presentaties samengesteld. Jan de Lange van Proeftuin Zwaagdijk gaf lezingen over bestrijding van koolgalmug, schermrot en Rhyzoctonia. Hans de Vlugt van Syngenta Crop Protection gaf een presentatie over de werking van Amistar. De dag werd afgesloten met een cabaretvoorstellen van KaaBee en een buffet. De organisatie kijkt positief terug op de eerste Vegetable Valley contact dag.

    Kijk voor meer informatie over Vegetable Valley op www.vollegrondsgroente.netEerste Vegetable Valley contactdag gezellig druk