• Diensten

 • De diensten van Proeftuin Zwaagdijk omvatten niet alleen het uitvoeren van proeven. Naast het uitvoeren van proeven faciliteert het bedrijf ook bijeenkomsten, open dagen, demonstraties en subsidietrajecten. Dikwijls komen dergelijke diensten voort uit onderzoekstrajecten die Proeftuin Zwaagdijk uitvoert voor haar klanten. Met het bieden van deze dienst wil Proeftuin Zwaagdijk enerzijds de klant ontzorgen en anderzijds de mogelijkheid bieden haar product te laten zien.

  Bijeenkomsten
  Proeftuin Zwaagdijk heeft diverse ruimtes beschikbaar. Deze zijn geschikt voor groepen en excursies met presentatie faciliteiten. 

  Open dagen en demonstraties
  Proeftuin Zwaagdijk organiseert open dagen en demonstraties in samenwerking met toeleveranciers, belangenorganisaties en telers in de agrarische sector. O.a. het demonstreren en presenteren van onze proeven is een belangrijke facet van ons werk.

  Subsidietrajecten
  Proeftuin Zwaagdijk heeft de laatste jaren veel kennis opgebouwd over subsidietrajecten. Het indienen, vaststellen en administreren van subsidietrajecten vereisen specifieke vaardigheden. Proeftuin Zwaagdijk heeft ervaring met RVO, Provincies, Gemeenten en Europese subsidies.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? 

  Neem dan contact met ons op.