• Dag van de Tulp
  De zevende editie van de Dag van de Tulp in Zwaagdijk komt eraan. Op vrijdag 18 januari 2019 heten de KAVB, Rabobank West-Friesland, PPO Lisse, CNB, Proeftuin Zwaagdijk, Hobaho en het Clusius College u van harte welkom. Het thema is ‘Samen investeren in de toekomst’.

  De Dag van Tulp start met de jaarvergadering van de KAVB-productgroep Tulp. Daarna zal gastspreker Sjaak van der Tak, voorzitter van LTO-Glaskracht, vertellen hoe LTO-Glaskracht bezig is invulling te geven aan het collectief financieren van onderzoek binnen de glastuinbouw. Voor de tweede helft van de bijeenkomst kan gekozen worden uit vijf verschillende workshops. Lees de uitgebreide toelichting op het plenaire programma en de vijf workshops.

  Programma Dag van de Tulp
  13.00 uur Inloop met koffie en thee
  13.30 uur Opening door dagvoorzitter Niels Kreuk
  13.40 uur Jaarvergadering KAVB-Productgroep Tulp
  14.10 uur Ontwikkelingen in de keuring door BKD
  14.30 uur Gastspreker Sjaak van der Tak, voorzitter LTO-Glaskracht
  15.15 uur Pauze
  15.45 uur Start workshops
  1. Personeelsmanagement
  2. Het Nieuwe Ontsmetten
  3. Certificering en Duurzaamheid
  4. Teeltadvies en Broeiactualiteiten
  5. Fonds Innovatie Tulp: De Energietransitie en Ondernemen
  16.45 uur Gelegenheid tot netwerken en rondgang langs de marktbroeishow
  17.15 uur Buffet

  Aanmelden
  Zowel kwekers als broeiers zijn welkom op de Dag van Tulp bij Proeftuin Zwaagdijk aan de Tolweg 13 in Zwaagdijk. Aanmelden voor deze bijeenkomst is verplicht. U kunt dit doen tot en met 15 januari 2019 via het aanmeldformulier. Op het formulier kunt u aangeven welke workshop u graag zou willen volgen.

Dag van de Tulp 2019