• Sierteeltshow bij Demokwekerij Westland van 13 t/m 16 juni

  Van 13 tot en met 16 juni vindt bij Demokwekerij Westland de FlowerTrials plaats. Net als voorgaande jaren zal Sakata hun nieuwste producten op veredelingsgebied laten zien. Naast Sakata zal ook Van de Bos Flowerbuls aanwezig zijn bij Demokwekerij Westland.

  Tijdens de FlowerTrials laten sierteeltbedrijven naast hun nieuwste veredelingsproducten ook de laatste trends op het gebied van bloemen en planten zien. De gehele Demokwekerij zal deze week omgetoverd worden tot een expositieruimte vol met bloemen en planten.

  Vorig jaar ontvingen we ruim 1200 bezoekers voor de sierteeltshow. Maar liefst 300 bezoekers meer dan het jaar daarvoor. Ook aankomende editie verwachten we weer een groei in het aantal nationale en internationale kwekers die een bezoek aan ons brengen.

  De FlowerTrials vinden in totaal op dertig verschillende locaties in het Westland en Aalsmeer in Nederland en Rheinland Westfalen in Duitsland plaats. Tijdens deze dagen zullen 52 veredelaars hun innovaties in de pot- en perkplanten tonen, hun creatieve concepten en hun zeer brede assortiment. Voor meer informatie klikt u hier. Op de website van de FlowerTrials kunt u zich ook inschrijven voor deze dagen.
  Na afloop van deze plantenshow stelt Sakata elk jaar de planten ter beschikking aan Demokwekerij om ze te verkopen voor het goede doel. Op zaterdag 17 juni kunt u van 9.30 tot 12.30 terecht bij Demokwekerij voor de verkoop van deze prachtige planten. Waarbij moet worden opgemerkt dat de gehele opbrengst naar het goede doel gaat. De plantjes zijn niet geprijsd, u doneert in alle redelijkheid naar hetgeen u meeneemt.
  Dit jaar is gekozen voor Inloophuis Carma, dé ontmoetingsplek in Westland voor mensen met kanker en hun naasten. Wij hopen op een grote opkomst zodat wij het inloophuis een mooi geldbedrag kunnen overhandigen. Vrijwilligers van Demokwekerij en Inloophuis Carma helpen u graag al uw mooie plantjes naar de auto te brengen. Zegt het voort.

Aankondiging FlowerTrials 2017