• 1 juni kennismiddag bloembollen in CreilProefveld kleine foto
    Woensdag 1 juni zijn telers uitgenodigd van 13:00-17:00 uur om een bezoek te brengen aan de open dag bloembollen in Creil. De open dag zal plaats vinden bij Kleurrijk Flevoland. Specialisten van Proeftuin Zwaagdijk, Profytodsd, Agrifirm Plant, Crehumus, BASF en Ten Brinke geven toelichting op het proefveld. Voordat de telers het veld op gaan, geven zij ieder een korte lezing in het bedrijfsgebouw ‘Groot Vertroue’. De lezingen beginnen om 13:15 uur en gaan over actuele zaken in de teelt en een toelichting op wat op het proefveld te zien is.

    De onderwerpen op het proefveld zijn onder andere virusbeperking, vuurbestrijding, duurzame bemesting en bolontsmetting. Daarnaast wordt in een proef de invloed van onkruidbestrijdingsmiddelen, gebruikt in diverse gewassen, op een volgteelt tulpen gemeten.

    Spuitlicentieverlenging
    De open dag kan meetellen voor de verlenging van uw spuitlicentie, betreffende het thema ‘teelt’. U kunt zich ter plekke aanmelden. U dient hiervoor van 13:00 tot 16:00 aanwezig te zijn en de lezingen te volgen. De kosten bedragen €45 euro excl. BTW (verrekening achteraf). Vergeet niet uw spuitlicentiepas mee te nemen!
    Locatie lezing: gebouw ‘Groot Vertroue’, Wrakkenpad 2, Creil. Locatie proefveld: Creilerpad 16, Creil.

1 juni kennismiddag bloembollen in Creil